Hírek kategória bejegyzései

Kérjük aki tud segítsen!!

Egyesületünk lehetőséget kapott egy békési egyéni vállalkozótól, hogy adománygyűjtést szervezhessünk. Mai naptól egészen szeptember 15-ig lehetőségeket van vicces, aranyos termékeket vásárolni a http://www.betyarjocuccok.hu/ webáruházban és ezzel támogatni az egyesületünket. Az vásárlásokból befolyt teljes összeget felajánlotta számunkra a webáruház. Most a támogatásért cserébe mi is tudunk valamit visszaadni nektek, ami minket is örömmel tölt el és előre is köszönünk minden támogatást!
További részletekért nézzetek el a Betyár Jó Cuccok webáruházba. Ha bármi kérdésetek van rendelésekkel, termékekkel kapcsolatban keressétek az webáruház ügyfélszolgálatát.
Külön köszönetet szeretnénk mondani adománygyűjtésünk támogatóinak:
Békési EB Kutyaiskola, BékésMátrix, Zsombok Réka (Zséka), Békési Újság

Talált cicus

Békésen a Karacs Teréz utcai tömbök udvarából hoztuk be, szegény ott nyávogott egyedül a mamáját nem találtuk. Nagyon kicsi és kedves cicus. Gazdit keresünk neki de kizárólag benti-kinti tartással és ivartalanítási kötelezettséggel.
Esély Állatvédők : 06203997809 vagy 06709473504
Lehet, hogy egy kép erről: macska és belső tér

Köszönjük

A lelket melengeti és hatalmas örömet ad, hogy talán a felnövekvő gyermekek között akadnak ilyen csodálatosak, akik a saját kezük munkája által készített tárgyakból a mi kis mentvényeinket támogatják. Ez történt nálunk is amit
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK💕💕🙏🙏 Valikának és testvérének, hogy gondoltak a kutyijainkra és meglepték őket eledellel.Lehet, hogy egy kép erről: állás és szabadtéri

Zsákba kötve

ESÉLY ÁLLATVÉDŐK BÉKÉS
ZSÁKBA KÖTÖZTÉK!!! Itt ez a szokása pár ostobának!!
Békésen a Sipaki cukrászdánál egy hölgy ment biciklivel és arra lett figyelmes, hogy egy vasrúdhoz van kötve egy fehér zsák és mozog!!! Odament megnézni, kikötötte és egy kutya volt benne! Köszönjük, hogy értesített bennünket, természetesen elhoztuk a kutyát aki nagyon meg volt rémülve. Kérjük ha esetleg valaki látta a történteket vagy felismeri a kutyust értesítsen bennünket!!
Esély Állatvédők : 06203997809 vagy 06709473504