Hírek kategória bejegyzései

Talált cicus

Békésen a Karacs Teréz utcai tömbök udvarából hoztuk be, szegény ott nyávogott egyedül a mamáját nem találtuk. Nagyon kicsi és kedves cicus. Gazdit keresünk neki de kizárólag benti-kinti tartással és ivartalanítási kötelezettséggel.
Esély Állatvédők : 06203997809 vagy 06709473504
Lehet, hogy egy kép erről: macska és belső tér

Köszönjük

A lelket melengeti és hatalmas örömet ad, hogy talán a felnövekvő gyermekek között akadnak ilyen csodálatosak, akik a saját kezük munkája által készített tárgyakból a mi kis mentvényeinket támogatják. Ez történt nálunk is amit
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK💕💕🙏🙏 Valikának és testvérének, hogy gondoltak a kutyijainkra és meglepték őket eledellel.Lehet, hogy egy kép erről: állás és szabadtéri

Zsákba kötve

ESÉLY ÁLLATVÉDŐK BÉKÉS
ZSÁKBA KÖTÖZTÉK!!! Itt ez a szokása pár ostobának!!
Békésen a Sipaki cukrászdánál egy hölgy ment biciklivel és arra lett figyelmes, hogy egy vasrúdhoz van kötve egy fehér zsák és mozog!!! Odament megnézni, kikötötte és egy kutya volt benne! Köszönjük, hogy értesített bennünket, természetesen elhoztuk a kutyát aki nagyon meg volt rémülve. Kérjük ha esetleg valaki látta a történteket vagy felismeri a kutyust értesítsen bennünket!!
Esély Állatvédők : 06203997809 vagy 06709473504

Békés és Tarhos között voltak egy erdő szélénél kidobva.Köszönjük aki felvette és nem hagyta ott őket!!!!
A gazda szerint ez lehetett a megoldás a felesleges szaporulat eltüntetéséhez, szerinte így megoldotta a problémát.
Kérjük, ha ezt olvassa akkor kérjen segítséget tőlünk!!!! a mama kutyát szívesen kiivartalanítjuk és megoldódna a probléma , nem lenne szanaszét dobálva ez a sok ártatlan lélek.
A kicsik mindegyik nagyon férges, oltási programjukat a féregtelenítés után kezdjük el, még nem gazdikeresők!!
Esély Állatvédők: 06203997809 vagy 06709473504