Elérhetőségünk

Elérhetőségeink:

E-mail : bekesiallatvedok@gmail.com Facebook: Esély Állatvédők Békés

 

Elérhetőségünk” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Légyszives próbáld még etetni és légyszi szóljál már Gyulára a menhelyre mert Berény oda tartozik és ők elviszik ha nem sikerül írjál. A telefonszám : 06-30-6526431

 2. Szia!
  Tudnál nekem egy kicsit segíteni?
  Hoztunk anyával egy kutyát egy angol cocker spánielt 1 éves.Van egy másik kutyánk aki nagyon morog rá az egy fajtiszta tacskó márt olyan 3-4 éves.Hogy tudnánk szerinted őket összemszokatni?Nagyon szeretném ha maradhatna.
  Légyszíves segítsetek nekem.
  Előre is köszönöm.
  Üdv.Krisztina

 3. Szia! Ez természetes reakció, hiszen a régi kutyátok védi a területét. Meg kell szoknia, hogy ezentúl osztoznia kell. Legyetek türelmesek, de azért figyeljétek a tacskót, hogy ha morog vagy félti valamelyik játékát, kaját, bármit, akkor szóljatok rá, neveljétek. Idővel egymáshoz szoknak.

 4. Szia!
  Köszönöm.Már egyre jobban szokják egymást. Csak az a baj ha megsimogatom a spánielt a tacskó már egyből harapja a farkát
  ez is természetes?Ha megszokják egymást akkor már simogathatom a máikat?Köszönöm a válaszod!
  Üdv.

 5. Szia! Igen ez is természetes, csak féltékeny, hogy most már megoszlik a figyelmetek. Ha egyforma szeretetet kapnak idővel megszokják egymást. Türelmet és kitartást :)!

 6. Köszönöm a válaszod figyelek rájuk és most már jobban figyelek.Már össze se vesznek csak ha simizem őket :)KÖSZÖNÖM A TANÁCSAIDAT.:) 🙂 😀 Majd ha jobban összeszoknak majd szólok még egyszer köszönöm.Szia!

 7. Ha nem köhög, van étvágya vagy más jel nem mutat betegségre, akkor lehet, hogy csak a szőre lóg a szemébe. Mindenesetre elviheted, hátha egy szemcseppet felír és megnyugodj.

 8. Kedves állatvédők!
  Legnagyobb sajnálatomra ma (2012.11.29),ki kellett vinni Foltos nevű kutyánkat a telepre.Mivel már senki nem volt kint a külső kenelbe helyeztük el (persze Zolival egyeztettünk előtte).Az oltási könyvét is odatettük,remélem megtaláltátok.
  Augusztusban az önkormányzattól bérlakást kaptunk,de mivel mindig kertes házban volt nem hoztuk fel.Anyunál már van kettő kutya ott nem maradhatott.Két gazdát is találtunk neki,de az első nem bánt vele rendesen így vissza vittük anyuhoz,ahonnan elvitte egy úriember. Azt hittem végre jó helye lett,de sajnos egyszer csak vissza szökött,csontsoványan.Próbáltam volna másik gazdit keresni,de gondolom megviselte már ez a sok gazdi váltás,meg félt is,nem tudom mit csinálhattak vele. Soha nem volt agresszív,és sajnos rámozdult a tesóm kisfiára így nem tudtunk mást tenni.
  Remélem nektek sikerül majd gazdit találni.Nagyon barátságos kutyus,az én két kisfiamat sose bántotta. Nagyon sajnálom,és előre is köszönöm nektek.

 9. Eltünt cicát keresünk aki szombaton 2013 január 19.-én tünt el a Táncsics-ról.Színe:fehér-szürke két és fél éves ivartalanított cica fiú.A prágai 14-szám alá várják vissza.
  Üdv.Anikó

 10. 2012.karácsony táján “besétált” hozzánk a jégen /Gerlai-Holtág/
  egy ivartalanított,fekete kandúr,2-3 éves lehet.Kézhez szokott,jól táplált,más állatoktól tart.
  A környékben nem hiányzik senkinek,itt:Békéscsaba Sikonyi kertekben.
  Jólérzi magát nálunk-mégis,hátha hiányzik a gazdájának,-ha keresi.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.