2022. január havi bejegyzések

Missy

Missy,keverék,castr.szuka,fekete-barna,2021.03.01 40cm
Missyt egy árokban találtuk, nagyon retteg, fél az emberektől. Sajnos ez nem változott, nagyon tartózkodó, odajön hozzánk, szagolgat is de sajnos nem tudjuk csak néha megsimogatni. A többi kutyussal jól kijön, szépen bemegy a helyére, de neki mindenképpen olyan gazda kellene aki rehabilitálni tudja, foglalkozni kellene vele sokat. Biztosan kell rá időt szánni mire megszokja a helyét, a gazdáját. Idővel biztosan rendben lenne a kis lelke de sajnos itt nincs rá mód, hogy rehabilitáljuk.

Liliom

Liliom,keverék,szuka,fekete-barna,2021.03.01 30cm
Liliom és Nárcisz testvérek, egy kukorica táblában voltak kidobva, kölykök, rettegtek az embertől, csapdával tudtuk csak megfogni őket. Mostmár szaladnak hozzánk, nagyon kedvesek és boldogok ha körülöttünk lehetnek. Nagyon aranyosak, imádják egymást, a többiekkel is jól kijönnek.Lehet, hogy egy kép erről: kutya és szabadtéri

Tina

Tina már volt nálunk, 7 hónap után került vissza a gazdája elköltözött és nem vitte magával. Tina nagyon jó kutyus,eleinte félénk de hamar feloldódik, ragaszkodik az emberhez és ha meglát minket szinte nevet. A férfiaktól tart de kezelhető. Nagyon kellene neki is egy jó gazdi.

 

Keressük a gazdáját!!

Szilveszterkor találták Békésen a Borosgyányi utca környékén, most szóltak, hogy hozzuk el. Kölyök, labrador keverék lehet, nagyon aranyos. Ha hiányzik a gazdának csak úgy viheti el ha bemutatja a könyvét vagy bizonyítani tudja, hogy az ő kutyája.
Esély Állatvédők : 06203997809 vagy 06709473504