2019. február havi bejegyzések

KÉRJÜK HA VALAKI LÁTTA VAGY FELISMERI A DOBOZT hívjon fel bennünket akár névtelenül is, nagyon nagy segítség lenne a felkutatásában!!!
Elképesztő ahogy az emberek megszabadulnak a felesleges szaporulattól.Békésen a liget környékén a Kormányablak parkolójának a végéhez riasztottak bennünket, hogy ott van egy ótvar nagy doboz, jól átkötve egy erős vezetékkel amiben kiskutyák vannak. 8 icipici 5 hét körüli kis ártatlanság, nem tudjuk mióta voltak kitéve de már be voltak füllve a tákolmányba amibe lezárták őket.KÉRJÜK A GAZDÁT KERESSEN MEG BENNÜNKET, HOGY A MAMA KUTYÁT KIIVARTALANÍTSUK akitől elszakította a kb.5 hetes körüli NYOLC kölyköt. Sajnos mivel nem tudnak szopni pedig még nagyon kellene nekik az életük veszélyben van a gyepin, nincs ellenálló képességük, ki vannak téve minden féle betegségnek. Próbáljuk őket tápszerrel etetni! Mi megpróbálunk mindent megtenni értük!
06203997809 vagy 06709473504

ELKÉPESZTŐ MÉG ITT TARTUNK!!
ZSÁKBA KÖTVE HOZTA KI!!!


Dolgozunk a telepen, látjuk, hogy jön biciklivel egy ember és nagyon integet, hogy menjen oda valaki. Megkérdezzük mit szeretne mire közli, hogy hozott egy kutyát. Kérdezzük hol a kutya? Hát a zsákba a kannatartóban!!!! Ez számára teljesen természetes!! Elmondta, hogy a barátja küldte ki vele a kutyáját, nem kell neki mert úgy volt hogy elviszik de meggondolták. Még közölte, hogy ez menhely maguk azért vannak, hogy ezeket megoldják. A sötétség sugárzott az arcáról.
A kutyus ahogy kivettük a zsákból nagyon meg volt ijedve, szerencsétlen nagyon félt , rögtön szaladt inni, nyilván sok szeretetet nem kaphatott. Oltások után gazdikereső.Fiatal kisfiú.
06203997809 vagy 06709473504