2018. június havi bejegyzések

GRATULÁLUNK ANNAK, AKI KIHAJÍTOTTA ŐKET A MENHELY ELÉ!!!
A Krisztinazugi kutyás telephelyünkön lettek figyelmesek csapat tagjaink 4 kiscicára, akik egyszer csak a menhely előtt megjelentek. Szinte teljességgel kizárt, hogy maguktól keveredtek oda. A négy kicsiből kettőt sikerült elkapni,hiszen a hangos kutya ugatástól félelmükbe szerte szaladtak. 
Egyébként az összes cicáink ideiglenes befogadóknál vannak elhelyezve,nem a menhelyen!!!

Ideigleneseink tömve vannak, szinte teljes teltház van mindenkinél. Egy cicát örökbe adunk, kb 4 jön helyette. És ez,hogy kib*átok se szó, se beszéd alapon a menhely elé szerencsétlen kicsiket,ez NEM MEGOLDÁS!
Képes vagy utána hazamenni és mint aki jól végezte dolgát a gyerekekkel vagy a családoddal lenni?!! Tudod nekünk is vannak szeretteink, és az ilyen felelőtlen emberek miatt töltjük a szabadidőnket kidobott macskák és kutyák körében. Imádkozunk hogy ekkora létszámmal ne legyen fertőzés! Ja,hogy nincs?! De miért is? Mert lelkünket is kidolgozzuk értük, hogy normálisan fel tudjuk őket nevelni.
Az hogy jó érzésünkből munka és család mellett mentjük az állatokat, nem azt jelenti,hogy birkák is vagyunk. Elég volt a sok felelőtlen emberből és a házi szaporulaikból.
IVARTALANITSATOK EMBEREK! Csak így lehet ezt a körforgás megfékezni!!!

 –

Ismét megcsinosodott egy kutyus a telepen.  Boriszról lemondott a ,, gazdája”, de mi gondozásunkba vettük és elvittük kozmetikába! Csodaszép lett  Örökbefogadható!  

Még sajnos nagyon félénk, a kutyusoktól is tart és az embereketől is, de lassú, nyugodt mozdulatokkal már közel lehet férkőzni hozzá.

ÁLLÁSAJÁNLAT
Egyesületünk állatgondozót keres közmunkaprogram keretén belül.
Munkaidő: napi 4-6 óra, heti 5 alkalommal (megbeszélés alapján, hétvégén is)
A munkára jelentkező állatbarát részt vállalhat az évente megmentett 4-500 kutya sorsának jobbá alakításában.

Elvárás:
• Állatszeretet 
• mobilisság
• megbízhatóság
• B kategóriás vezetői engedély

Feladatok:
 kenneltakarítás, javítás
 kutyák ételének előkészítése, kiosztása, friss víz biztosítása
 telephelyen belüli rakodás (szalma, száraztápok egyéb adományok)
 kutyák szállítása

A munkavégzés kutyák között zajlik, nagyrészt a szabadban!
A munkakört hosszútávon gondolkozó személyeknek hirdetjük, nem alkalmi munkást keresünk!

Jelentkezés: 06709473504 vagy 06203997809
Esély Állatvédők Békés

Sziasztok Karamell vagyok kb. 9 hetes igazi kis játékos cicvarek kóbor mami kölykeként jöttem a világra a tesóim gazdisodtak, de én nem rátok várok hátha valakinek itt megtetszem. Imádok játszani és enni, na és persze jókat sziesztáznihívjátok Lipcsei Erikát 06705853517 

Cicáink facebook oldala:  https://www.facebook.com/Kilenc-%C3%89let-Es%C3%A9ly-%C3%81llat-%C3%A9s-Termv%C3%A9d%C5%91-KHE-Macskament%C3%A9s-1604368843203707/?hc_ref=ARTfZIHZ5O2Y1t3FsR9vGcuI1TDiYnu14hIyXe0JTqtKyL3P7yHe-7LdDbJxNPN1lVU&fref=nf

NAGYON KÖSZÖNJÜK!
Ma a Mito + a haverok jóvoltából kaptunk pénzadományt, ami nekünk hatalmas segítség. Orvosi célra fogjuk fordítani. Oltásokat kapnak majd a kutyusaink, ivartalanításra is többen várnak és mindig hiány van gyógyszerekből és fertőtlenítő szerekből is!
Még egyszer nagyon köszönjük az kutyusaink és cicáink nevében!