GRATULÁLUNK ANNAK, AKI KIHAJÍTOTTA ŐKET A MENHELY ELÉ!!!
A Krisztinazugi kutyás telephelyünkön lettek figyelmesek csapat tagjaink 4 kiscicára, akik egyszer csak a menhely előtt megjelentek. Szinte teljességgel kizárt, hogy maguktól keveredtek oda. A négy kicsiből kettőt sikerült elkapni,hiszen a hangos kutya ugatástól félelmükbe szerte szaladtak. 
Egyébként az összes cicáink ideiglenes befogadóknál vannak elhelyezve,nem a menhelyen!!!

Ideigleneseink tömve vannak, szinte teljes teltház van mindenkinél. Egy cicát örökbe adunk, kb 4 jön helyette. És ez,hogy kib*átok se szó, se beszéd alapon a menhely elé szerencsétlen kicsiket,ez NEM MEGOLDÁS!
Képes vagy utána hazamenni és mint aki jól végezte dolgát a gyerekekkel vagy a családoddal lenni?!! Tudod nekünk is vannak szeretteink, és az ilyen felelőtlen emberek miatt töltjük a szabadidőnket kidobott macskák és kutyák körében. Imádkozunk hogy ekkora létszámmal ne legyen fertőzés! Ja,hogy nincs?! De miért is? Mert lelkünket is kidolgozzuk értük, hogy normálisan fel tudjuk őket nevelni.
Az hogy jó érzésünkből munka és család mellett mentjük az állatokat, nem azt jelenti,hogy birkák is vagyunk. Elég volt a sok felelőtlen emberből és a házi szaporulaikból.
IVARTALANITSATOK EMBEREK! Csak így lehet ezt a körforgás megfékezni!!!

 –

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.