2018. augusztus havi bejegyzések

A KUTYA VAK, MA FOGTUK BE BÉKÉS ÉS BÉKÉSCSABA KÖZÖTT, NAGYON FÉLT SOK IDŐ VOLT MIRE MEG TUDTUK FOGNI! KERESSÜK A GAZDÁJÁT, nagyon szép, nem sovány, idősebbnek látjuk.  Nem ismeri fel valaki?
Tel: 06203997809 vagy 06709473504

Nagyon rossz állapotban találtunk rá, a bőre rózsaszín, tele bolhával, a lábujjai megdagadva, visszük orvoshoz! Nem keressük a gazdáját, rendbe próbáljuk tenni aztán gazdit keresünk neki, aki nem hagyja, hogy ilyen állapotba kerüljön.
Tel: 06203997809 vagy 06709473504

 

GYEREKEK FOCILABDAKÉNT RUGDOSTÁK ŐKET 
EZT, a három gyönyörű pici cicát, ezt a három ártatlan kis lelket holmi rossz gyerekek focilabdának “néztek” és rugdosták őket.  Erre már nem tudunk mit mondani…  Szomorúak vagyunk és elkeseredettek, hogy a jövő társadalmának ennyit ér egy ártatlan, rászoruló, éhes, anyátlan pár hetes kóbor kis állat élete.. 
Szégyelje magát mindenki,aki ilyen ocsmány dolgot tesz, vagy rá hagyja a gyerekére az efféle elfogadhatatlan viselkedést!!! 
Reméljük hogy időben lett rá szólva a gyerekekre és nem lett maradandó sérülés a cicákban.  Elláttuk őket hirtelen, majd jó ízűen megvacsiztak és azóta összebújva alszanak. Jelenleg egy cica boxban kaptak helyet, fogalmunk sincs hogy hova tegyük őket. 
Aki magához venné őket örökre vagy akár csak ideiglenesen,kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.