TELTHÁZ 
Tele a gyepi! Ha gondolkoznak az örökbefogadáson nézzenek szét a gazdira váró kutyusok mappánkban, ahol több képet és rövid ismertetőt találnak a gyepi lakóiról. Mentsenek meg egy életet! 
Telefon: 06203997809 vagy 06709473504
Nagytestű kutyusaink már régóta a telepen vannak, csodálatosak, gyönyörűek, jámbor természetűek. 


” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szeretném megkérdezni, hogy önkénteseket fogadnak e. Van egy 15 éves nagyfiam, nagyon szereti az állatokat. A nyáron szívesen segítené az Önök munkáját (kutyasétáltatás, alom takarítás stb.), amennyiben szükségük van rá. Akár heti 1-2-3 alkalommal.
    Válaszukat előre is köszönöm!
    Povázsainé Bartók Éva

  2. Kedves Éva! Természetesen szívesen vesszük a segítséget. A kutyusok több körben vannak kiengedve, amikor kint vannak akkor takarítjuk ki a kenneleket, cserélünk vizet és kimossuk az etetőtálakat. Nagyon fontosnak tartjuk a simogatást, játékot, amire sajnos kevés idő van, úgyhogy ebben is nagy segítség lenne. 🙂 Természetesen a kutyusaink nagyon örülnek mindig ha kiengedjük őket, úgyh ugrálnak is ránk, ezért javasoljuk, hogy olyan ruhába jöjjön ki, amit nem sajnál, ha koszos lesz. Akár pénteken már jöhet is:) Adok egy telefonszámot 06709473504, ha esetleg van még kérdés, de itt is válaszolunk, ha van időnk 🙂 Köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.