Elütötték, majd magára hagyták a kutyust! 😞
Ma dél körül értesítettek minket, hogy van 1 kutyus elütve Békés és Békéscsaba között az út szélén. Kedves állatbarátok vigyáztak rá míg odaértünk. Köszönet érte, hogy megálltak és figyeltek rá érkezésünkig! 🙏
Elvittük állatorvoshoz szegénykét.Chipje nincs.😠 Nyílt sebét összevarrták, készült röntgen róla. Úgy tűnik belső vérzése nincs, viszont a jobb melső lába csúnyán eltörött, melyet csak műtét útján tudnak helyrehozni. Természetesen a megfelelő gyógyszeres kezelést megkapta. Most a gyepin van a kicsike, de sajnos mindig hangsúlyozzuk, hogy ez a hely nem alkalmas a rehabilitációra!!
HÉTFŐN LESZ A MŰTÉT NAPJA, UTÁNA SOS-BE SZERETNÉNK GAZDIHOZ VAGY IDEIGLENES BEFOGADÓHOZ VINNI A műtét után valószínűleg segíteni kell neki, míg újra megfelelően tudja használni a kis lábát, gyógyszereket kellene adagolni és persze sok szeretetet kell kapnia, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.
Ha valaki úgy érzi, hogy magához venné ezt a kis szerencsecsomagot, hívjon minket bizalommal! 
Természetesen a műtét ára sem lesz kevés, pontos összeget nem tudunk még írni, majd csak a műtét után, de ha segítenének valamennyi összeggel akkor a következő SZÁMLASZÁMra tudnak utalni : 10402025-00022046-00000002 (K&H)
Megjegyzésbe írják: ELÜTÖTT KUTYUS.
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában segít nekünk! 🙏💟
Természetesen ha véletlen a gazdája felismeri jelentkezzen nálunk!
06203997809 vagy 06709473504
Esély Állatvédők Békés
UI: Nincs erőnk már, hogy ismét szitkozódjunk, de azért pár átkot szórtunk a fejedre neked, aki elütötted ezt a kiskutyust majd továbbhajtottál! Mi állatbarátok pedig megprobáljuk helyrehozni a bajt, amit magad mögött hagytál! 😡

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.