Visszakerült 3,5 év után Rex😢😢

Rexet 2019 december 25.-én találták a Szeglet utcában, mentünk érte azonnal. A városban ünnepi hangulat volt, jöttek-mentek az autók ő pedig ült egy köves részen, csillogó szemekkel várta a csodát, hátha érte megy a gazdi. Megörült nekünk amikor meglátott minket, az autóba is szívesen bejött , át volt már fázva.
Sajnos a gazdát hiába várta nem jött érte. Velünk volt pár hónapig a telepen ( addig féreghajtóztuk, rendbe tettük, oltva,chipezve és ivartalanítva lett) vártuk együtt a csodát, vártuk, hogy gazdit találjunk neki. Sokan ránéztek de senkinek igazán nem nyerte el a szívét. Egyszer csak jött egy fiatalember és rögtön kiválasztotta Rexet. Mondta, hogy egy tanyára kerül ahol szabadon lesz és egy másik kutyus lesz a társa. Boldogok voltunk, hogy kikerülhet a kenelből és talán élete végéig eléldegélhet az új otthonába.
Sajnos jött a gazda és visszahozta Rexet mert a tanya eladásra került és nem tudja magával vinni. Nagyon sajnáljuk szegényt de újból meg fogjuk próbálni és egy nagyon jó helyre adni mert végtelen kedves, jó kutyus.
Teszünk fel képet amikor megtaláltuk 2019 karácsonyán. Most nyírás alatt van, ollóval levágjuk a hatalmas szőrét ami sajnos elég ápolatlan volt.
Mi minden védencünket nagyon szeretünk és soha nem fogunk egy kutyánkat sem láncra, disznóólba és kenelbe adni, ha ilyet tapasztalunk valamelyik örökbeadott kutyánknál azonnal visszahozzuk, ez benne is van a szerződésben.

??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.